Despre

Bucură-te de spațiu și finisaje de înaltă calitate,
într-o comunitate modernă și conectată la tot ce este important pentru tine.

CONFORT & RAFINAMENT

Finisaje de lux, spații generoase, ascensor pentru acces ușor.

CONEXIUNE URBANĂ

Acces rapid la mijloace de transport, spații comerciale și recreative.

ENERGIE SUSTENABILĂ

Panouri fotovoltaice pentru sustenabilitate și economie.

Design contemporan,
confort premium.

Collini Residence este expresia noastră de rafinament și atenție la detalii, unde îmbinăm confortul cu estetica într-un mod care cu siguranță va depăși așteptările tale. Fiecare apartament a fost creat având în minte diversitatea preferințelor și nevoilor tale, pentru a-ți oferi nu doar un spațiu locuibil, ci un cămin în adevăratul sens al cuvântului. Finisajele elegante, spațiile generoase și grija pentru detalii conferă fiecărei unități o notă de lux. Aici, alegerea apartamentului ideal devine o experiență plăcută și personalizată, adaptată stilului tău de viață.

Comunitate vibrantă
și bine conectată.

Situat în cartierul Freidorf din Timișoara, Collini Residence vă oferă avantajul unei locații care facilitează accesul la instituții de învățământ, restaurante și zone comerciale, inclusiv Shopping City Calea Sagului. Cu supermarketuri în apropiere și infrastructură bine dezvoltată, ansamblul se integrează perfect în viața urbană modernă. În imediata vecinătate, se va amenaja un parc generos de 2200 mp, oferind loc de joacă pentru copii, pomi și arbuști ornamentali care invită la plimbări relaxante pentru toate vârstele.

Parteneri

Colaborăm cu firme de renume specializate în furnizarea de soluții premium pentru geamuri, gresie și faianță, asigurându-ne că fiecare detaliu al locuințelor noastre reflectă calitatea și eleganța pe care le promovăm.

REHAU

pentru geamuri

CERAMICHE MARINER

pentru gresie și faianță

TEMPINI

pentru gresie și faianță

Energie sustenabilă: Panourile fotovoltaice

La Collini Residence Freidorf, tehnologia se întâlnește cu durabilitatea într-un mod care aduce beneficii directe pentru tine. Fiecare clădire din ansamblu este echipată cu panouri fotovoltaice, transformând lumina solară în energie electrică curată. Asta înseamnă nu doar că vei avea parte de un mediu mai sustenabil, ci și de facturi mai prietenoase la utilități. Energiea generată va alimenta zonele comune și va contribui la nevoile tale energetice individuale.

Achiziționare

Punem la dispoziție opțiuni flexibile de achiziționare a apartamentelor, personalizate pentru a se potrivi cerințelor tale unice, pentru ca procesul de achiziție să fie un pas simplu și adaptabil către înfăptuirea visului tău locativ.

CREDIT ‘PRIMA CASĂ’

CREDIT IPOTECAR

CASH